Wie ben ik? 

Mijn naam is Barbara. En als je aan mij zou vragen ‘wie ben jij nu eigenlijk?’ Is het eerste dat in mij op komt: een puur, optimistisch en open persoon met als grootste liefde: mensen! Ik ben ondernemend en energiek. En sleep het liefst zo veel mogelijk mensen mee in mijn enthousiaste plannen. Samen toffe dingen in de wereld zien en delen. Maar ook samen in een grote oude trui, met een knot op je hoofd op de bank zitten als het minder gaat. Ik leef vanuit mijn gevoel en intuïtie en doe voordat ik denk. Dit maakt me soms een tikkeltje impulsief en onhandig, maar wel een heel puur mens. Toen ik nog heel klein was en mensen aan mij vroegen wat ik later wilde worden, kwamen er steeds verschillende beroepen als antwoord. Maar toch kwam er steeds weer een plan terug: ‘ik wil graag werken in een kamer waar dan mensen komen die ik kan helpen om weer blij te zijn’.

Hoe weet ik waar ik het over heb? 

Vanaf de puberteit raakte ik geïnteresseerd in relaties, intimiteit en seksualiteit. Wat natuurlijk niet gek is op deze leeftijd. Wat bij mij alleen anders was, is dat ik me altijd vrij heb gevoeld hier open over te praten. Na mijn middelbare schooltijd, ben ik Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en hierna Omgangskunde gaan studeren. Tijdens het werk, merkte ik super snel een leuke band op te kunnen bouwen met mensen. Eigenlijk gewoon door mijzelf te zijn. Cliënten geven aan het gevoel te hebben dat ze bij een vriendin komen. Die alleen meer van de issues weet waar ze mee zitten. Eigenlijk voelt dit voor mij hetzelfde. Ik kan me alle mensen die ik gezien heb nog herinneren. En zou eigenlijk kunnen werken zonder verslagen te schrijven. Dit omdat ik jou interessant vind en wat jij vertelt dus onthoud. Door mijn open en vrije persoonlijkheid, merk ik dat vrouwen zich snel veilig genoeg voelen om te delen. Ook over persoonlijke onderwerpen waar voor veel van hen behoorlijk wat schaamte bij komt. Omdat ik altijd al interesse heb gehad om meer te leren over intimiteit en seksualiteit, heb ik besloten om Seksuologie te gaan studeren. De reactie van mijn vrienden en familie toen ik dit vertelde, bevestigde voor mij dat ik goed zat. Iedereen vond het echt iets voor mij!

Wat heb jij daaraan?

Heb jij vragen over jouw relatie, de manier waarop je intiem bent of over jouw seksualiteit? Of heb jij er juist problemen mee nog single te zijn en wil je hier eens iets over kwijt? En vind je het eigenlijk best spannend om een afspraak te maken en tegenover een vreemd persoon te gaan zitten? Dan hoop ik dat je de stap durft te nemen om contact op te nemen met mij. Bij She Too kan je dit met wat meer afstand via Skype of FaceTime aan te gaan. Je kunt dan lekker op jouw eigen vertrouwde bank blijven zitten en met een kop thee erbij aanvoelen wat goed voelt om delen. Waarbij het natuurlijk helemaal prima is, wanneer dit in stapjes gaat. Twijfel je nu of dit wel iets voor je is? Ik bied een welkomstgesprek gratis aan, zodat je eerst kunt voelen of het fijn en vertrouwd voor je is.