Is She Too iets voor jou? 

Ben jij op deze site aan het rondstruinen en voel je dat She Too misschien wel bij jou past/ iets voor jou kan betekenen? Dan hoop ik dat je de stap durft te nemen om contact met mij op te nemen. We kunnen dan een moment plannen om gewoon eventjes te kletsen en elkaar te leren kennen. Dit kan via Skype of via FaceTime. Dit is helemaal vrijblijvend en gratis. Hierna kun je beslissen om een afspraak in te plannen, of kun je alles even laten bezinken en dit eventueel later doen. Ik bied losse coachingsgesprekken aan, zodat je na ieder gesprek opnieuw kunt beslissen of jij nog een afspraak wilt maken, of je hier geen behoefte meer aan hebt. Zo zit je nergens aan vast kun je gewoon per sessie voelen of het je nog genoeg geeft.. 

Met She Too wil ik naar jou luisteren en jou coachen met vragen over relaties& seks.  Wanneer ik tijdens de gesprekken merk dat ik jou niet voldoende kan bieden omdat de problemen waar jij mee zit te complex of medisch zijn, zal ik samen met jou kijken naar een plek waar jij wel terecht kan, en kan ik als jij dit fijn vindt samen met jou toewerken naar een andere plek. 

Op de pagina ‘She Too voor jou?’ vind je mijn tarieven. 

She Too - Tarieven Coaching