Over de opstart van She Too. 

De naam She Too, klinkt vast bekend door de hashtag ‘MeToo’ die in oktober 2017 snel bekend is geworden. De hashtag die op social media geplaatst wordt door vrouwen die daarmee aangeven met seksueel grensoverschrijdend gedrag te maken gehad te hebben.  Als je het mij vraagt, heel goed dat hier meer aandacht voor gekomen is en vrouwen zich hierover zijn gaan uitspreken. 

 Seksualiteit bespreekbaar maken. 

Ik denk dat dit een mooi begin is om seksualiteit onder vrouwen meer bespreekbaar te maken. Met She Too wil ik niet alleen voor vrouwen met vervelende ervaringen, maar voor alle vrouwen een veilige plek creëren. Een plek waar zij terecht kunnen met seksvragen en seksproblemen. Hierbij kun je denken aan problemen als: pijn tijdens het vrijen, moeite om een orgasme te bereiken of weinig zin in seks. Maar ook aan onzekerheid over jouw lichaam of schaamte die je tegenhoud om je over te geven en te genieten van seks.

Ik denk dat veel vrouwen bezig zijn met mooi, sexy en interessant zijn voor de man. Als je een magazine openslaat is dit ook vaak waar over geschreven wordt. Ik wil jou graag meehelpen om bij jezelf te blijven. Wat past bij jou? Wat vind jij zelf belangrijk in een relatie? En waar geniet jij van tijdens seksualiteit, zowel met jezelf als samen? Zodat je beter weet wie jij bent en waar jij van geniet. En vanuit hier, samen met de eventuele partner die bij jou past, kunt ervaren wat voor jullie samen fijn is. 

Contact met She Too? 
Ben je dit aan het lezen en denk je: dit is wel iets voor mij? Leuk! She Too wil jou graag leren kennen tijdens een gratis & vrijblijvend welkomstgesprek. Stuur je mij eventjes een berichtje via dit contactformulier? 
 
 
Barbara van den Bos - She Too logo